реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Будемо сміятися над Зе, заїдаючи сміх цукерками "Рошен"

В УкраїнI виникла дивна ситуація. Меншість, що "програла", оговталась від удару, перебуває в доброму гуморi, не соромиться свого вибору, більше того - відкрито тролить більшість, що "перемогла". А «переможці» ходять і ниють, бо, бачите, в більшості пригорає від меншості.

Людоньки, ви ж перемогли. Перемогли! Вас - в три рази більше. Ну, так і ведіть себе як переможці. Демонструйте впевненість, готовність взяти відповідальність за країну, і т.д.

А то ж що виходить?. Багато "переможців" не беруть на себе вiдповiдальнiсть, раптом почали на всі боки заявляти, що голосували за Зеленського, щоб "прибрати Порошенко", і розбігаються як таргани. Мовляв, місія виконана, вмиваємо руки.

Нiт, дорогенькi!
Це так не працює. Чого ви соромитеся? Як свідомі громадяни, тепер ви повинні згуртуватися навколо свого лідера, його переможного курсу і забезпечити новому преЗЕденту таку підтримку, щоб він міг втілити свої задуми на благо всiєї України. Тому, що ви не просто позбулися одного - ви обрали іншого.

Тому вся відповідальність за країну тепер на вас.

Тепер ви нам покажете, як виграти війну за тижні.
Тепер ви нам покажете, як підняти зарплати вчителям до 4000 доларів в місяць.
Тепер ви нам покажете, як зменшити комунальні тарифи при збільшенні зарплат до $4k
Тепер ви нам покажете, як збільшити пенсіі, отримуючи зарплати в конвертах.
Тепер ви нам покажете, як за 5 років відремонтувати всі дороги, набудувати для всіх доступне житло і відбудувати країну.
Тепер ви нам покажете, як відмінити Роттердам+ за відсутності імпорту вігілля з рф і блокади Донбасу, як купляти дешевше в ЄС.
Тепер ви нам покажете, як ваш преЗЕдент посадить Коломойського, Фiрташа, Медведчука, Ахметова...

І ще багато різних економічних і суспільних див ви будете демонструвати, бо ви ж не "кончені прислужники шоколадного бариги"!
Бо ви ж не "вилизувателі влади, яка згнобила добровольців в Іловайську та Дебальцеві"!
Бо не ви ж "за шоколадки з Банкової відмазували «свинарчуків»"!

А тепер i правда "давайте припинемо мову ворожнечі" і спільно будуватимемо нову Україну - ви на боцi влади будуватимете, а ми в опозиції будемо конструктивно хвалить або хулить обрану вами владу.

I коли ви з честю проводжатимете Зеленського, а не зноситимете його, i при цьому не витопчете дбайливо посадженi панi Мариною коло хати тюльпани, от тодi i поговоримо. Бо ми голосували за Порошенка з готовнiстю роздiлити вiдповiдальнiсть за його курс i дiї, а ви з Зеленським шарити вiдповiдальнiсть чомусь не збираєтесь?

І ще одне! Ми не вибирали коміка шоумена на найвищу посаду, тому маємо повне право тролити і сміятися з нього всі 5 років поспіль, як він 5 років насміхався з України і українців.

З увагою до Зеленоїдів,
Ваші Порохоботи

Степан КЛИМОВ



Теги:порохоботи, перемога Зеленського, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar