реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Новопризначеного директора не пустили на підприємство

У Новгороді-Сіверському представили нового директора місцевої філії державного підприємства "Ліси України" Олександра Демченка. Працівники не впустили його в контору. Колектив підприємства виступив проти призначення і перекрив вхід. З 21 квітня проти можливого призначення Демченка збирали підписи. На складах і в лісництвах в Новгород-Сіверській та Семенівській громадах проводили збори колективу проти його кандидатури.

"Навіть не знаю, що сказати. Я не думав, що весь колектив тут, що ви не пустите в контору. Офіційно, я кажу, наказ є — Олександр Демченко призначений директором", — говорить представник Північного лісового офісу ДП "Ліси України" Віталій Ігнатченко.

174 відповідні листи були направлені генеральному директору ДП «Ліси України» Ігорю Лицуру, голові Державного агентства лісових ресурсів України Юрію Болоховцю, директору Північного лісового офісу Віктору Чигринцю", — говорить головна економістка філії ДП "Ліси України" "Новгород-Сіверське лісове господарство" Світлана Бібік.

Олександр Демченко звинувачення відкидає. Від призначення не відмовляється.

"Сьогодні зарплата тут на підприємстві найменша, реалізація найменша, велика кредиторська заборгованість, тобто підприємство живе в борг – більше видатків має, ніж доходів. Всі ці люди не знають економічної ситуації, мало обізнані з цим, займаються своєю вузькою роботою, тому думають, що все тут нормально і правильно. Є просто бажання поправити разом з колективом, хто готовий працювати".

Теятна КРИЖЕВА, детальніше читайте і дивіться тут: Суспільне/Новини



Теги:Новгород- Сіверський, лісгосп, бунт, нові кадри


Читайте також



Коментарі (0)
avatar