реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Новий уряд: Табачник лишається!

Президент Віктор Янукович призначив першим віце-прем'єр-міністром Сергія Арбузова. Відповідний указ Янукович підписав в понеділок.

Віце-прем’єрами призначені Юрій Бойко та Олександр Вілкул. Юрій Колобов призначений міністром фінансів.

Міністром економічного розвитку і торгівлі України призначений Ігор Прасолов. Головою Мінпрополітики призначений Едуард Ставицький. Міністром інфраструктури замість Бориса Колесникова, що зганьбився "Хюндаями" та крадіжками на будівництві об'єктів до Євро- 2012, призначений Володимир Козак
Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства призначений Геннадій Темник.
Міністром екології та природних ресурсів призначено Олега Проскурякова.

Опа, карти остаточно відкриваються: міністром соціальної політики призначено Наталію Королевську. За що й боролась луганська Наташа!

Міністром доходів і зборів -- поки що незрозуміле відомство, яке, певно замінить собою податкову (а дл чого ці перейменування?) -- призначений Олександр Клименко.

Міністром оборони призначений Павло Лебедєв. Як не дивно, недавній російський громадянин Саламатін втратив цю посаду. Її зайняв теж уродженеь Росії -- Туапсинського району Краснодарського краю, який, щоправда, був депутатом Чернівецької міської ради.

Міністром внутрішніх справ знову призначено Віталія Захарченка.

Новим міністром закордонних справ став Леонід Кожара.
Головою реорганізованої Державної служби з надзвичайних ситуацій став Михайло Болотських.
Міністром юстиції перепризначено Олександра Лавриновича.
Міністром освіти залишився Дмитро Табачник. Як же -- Москва просила!

Міністром охорони здоров’я знову призначена Раїса Богатирьова.



Теги:окупація, Богатирьова, табачник, новий уряд, колесников


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Стосовно " Хюндаїв" запитань не має, а от стосовно крадіжок на об"єктах Евро-2012 є. Що то за крадіжки? Хто і в якому обсязі украв? У вас є якісь докази чи вже суд виніс вердикт? А ви писали заяву в правоохоронні органи, що має докази кримінального злочину?
avatar
2
Вартість спортивних об'єктів в Україні, патронованих Колєсніковим, у 4 рази дорожча, ніж у Європі. Вам ще треба суд? Мабуть, сторож дядя Ваня покрав оту різницю...
avatar
3
повний капєц, тобто огляд нових міністрів -- у наступному номері газети "Сіверщина". Передплата йде по всій Україні! cry
avatar
4
//////Вартість спортивних об'єктів в Україні, патронованих Колєсніковим, у 4 рази дорожча, ніж у Європі//// У вас є докази цьому? Я вже вам писав, що визнати людину злочинцем може тільки суд. У вас є рішення( ухвала, постанова, вирок) суду стосовно ваших заявок? Якщо ні, чекає спростування написаного вами!
avatar