реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівці про новий уряд: неграмотний "академік"

"Сіверщина" продовжує опитування :"Яка Ваша оцінка призначення міністрів в новоствореному уряді?"

Відповідає заслужений журналіст України, автор багатьох досліджень про гетьмана Івана Мазепу Сергій Павленко( на фото):

-- Уряд не такий страшний, як міг би бути. Але дві постаті занадто одіозні -- Цушко і Табачник.

Мені прислали статтю "академіка" Табачника, який пише про Мазепу -- просто повторює російських авторів, а якщо точніше -- начитався і переказує антиукраїнську публіцистику. Ніякий він не академік, бо навіть не читав всього того, що надрукували українські автори. І це вони будуть переписувати тепер підручники історії? Бідні вчителі з таким міністром!

Загалом уряду в сьогоднішніх умовах не позаздриш -- тут треба бути не популістом, а щось обрізати, обмежувати, щоб вижити. Але Янукович зробив велику помилку, призначивши Д. Табачника міністром освіти і науки.




Теги:уряд Азарова, Іван Мазепа, новий уряд, табачник, Сергій Павленко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Таке призначення в уряді Азарова не є помилкою. Це закономірний і прогнозований крок. Мова звичайно про Дмитра Табачника у ролі міністра відомства, яке найчастіше очолювали знані проукраїнською позицією особистості. Тепер вийшло все задом наперед! А ви що, хотіли когось іншого в даній ситуації побачити в головній ідеологічній ролі? Це тільки Ющенко міг роками шукати гідних професіоналів, а так і втрачати час виконання обіцянок патріотичного електорату, розгублюючи назавжди віддані ідеї українства сили. Натомість до влади запрошували людей, яким і Україна і українське були чужими. От і проспали великі можливості. А те що не встигли за пять років, робили в останні дні, як з Указом Президента про звання Героя Украіни С.А.Бандері(!!!) Одним словом проморгали все. А нові люди зробили справу оперативно, у відповідності до обіцяного у своїй програмі. Залишається тільки сподіватись на об'єднання патріотичних опозиційних сил щодо вартування українського. Наразі ж - маємо те, що маємо.
avatar