реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Новий рейдерський захват

Тільки досить недавно вщухли скандали, пов'язані з забудовою Кордівки, де «укропівці» відстоювали інтереси забудовника, і забулися скандали з приводу кандидата від «Укропу» на проміжних виборах – зятя одіозного судді Добрянського, як керівник обласної організації ПП «Укроп» Роман Семешко засвітився в рейдерському захваті ОЖБК.

Прибічник створення ОСББ Роман Семешко несподівано очолив ОЖБК, тобто став керівником структури, проти якої боровся. І першим його рішенням було здійснення продажу єдиної в Чернігівській області автовишки з підйомною автолюлькою до 28-ми метрів (КрАЗ 250 АГП-28 державний номер 00058 МН) за ціною 185 000 грн, балансова вартість якої складає 178 793,99 грн., хоча ринкова вартість КрАЗу без платформи складає 7,5 тис. доларів США, а тут ще й унікальна автовишка з усіма дозволами. Згідно статуту ОЖБК ( п.8.2) виконавчий орган управляє майном та коштами без права передачі їх іншим власникам.

Колишній директор ОЖБК Анатолій Прокопенко, якого Роман Семешко усунув з посади за допомогою підозрілого рішення Ради ОЖБК у змові з деякими керівниками не зареєстрованих кооперативів, зараз судиться за поновлення на посаді. Ці керівники незареєстрованих кооперативів, згідно отриманої інформації, отримують грошові дивіденди…..

Не випадково перше засідання Деснянського районного суду по справі Анатолія Прокопенка відвідала активна «укропівка» Оксана Тунік-Фриз, яку свого часу волонтери Єдиного волонтерського центру «попросили» після підозри у фінансовій «нечистополотності». Адже саме вона, за показами свідків, передала Дейкуну Д.М., голові так званої Ради ОЖБК, невістка якого тепер призначена бухгалтером, листи з текстами та робила настанови в коридорі приміщення суду.

Другим етапом рішень Семешка було одноосібне розірвання договору з дератизації та дезинсекції між ОЖБК та ПП «Спецсектор» та укладення нового договору з підприємством «УМПК», що належить зятю одіозного судді Добрянського Ярославу Гірічу (нагадаю, він у липні 2016року балатувався до ВР від ПП «Укроп» по 206 виборчому округу, набравши 2,7% при чому за інформацією різних джерел бюджет його компанії складав від 5 до 7 млн.грн.) Після такої оборудки УМПК став повним монополістом з травлі мишей та тарганів в місті Чернігові.

На даний час ОЖБК не здійснює в повному обсязі обслуговування будинків згідно статуту, випрадовуючись відсутністю будматеріалів, а для політичного піару своїх «керманичів» Семешко з Тунік-Фриз організовують циркові вистави з «протестами», як ось 27 жовтня на сесії міськради, куди прийшли з пустим відром, нібито за піском для ремонту житла.

Володимир СИДОРОВИЧ, газета "Сіверщина"



Теги:ОБЖК, рейдерство, Тунік- Фриз, Роман Семешко, укроп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar