реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Новий Генпрокурор затримав Єфремова

"Я хочу повідомити, що сьогодні працівниками Генеральної прокуратури України спільно зі співробітниками Служби безпеки України була проведена спецоперація по затриманню колишнього голови фракції Партії Регіонів у Верховнй Раді Єфремова Олександра Сергійовича, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.2 ст. 364 Кримінального кодексу України та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України. Тобто у зловживанні службових порушень за обтяжуючих обставин та службовому підробленні", - заявив учора Генеральний прокурор України Віктор Шокін.

Олександр Єфремов відкрито називається пресою, політиками та мешканцями Луганської області основним спонсором сепаратизму та тероризму, автором схем "відкатів", власником мережі підпільних копанок тощо. Зрештою, Болотов, який довго "керував" "ЛНР", був шофером сина Єфремова і контролем підпільних копанок.

Новий Генеральний прокурор викликає недовіру у тої ж таки преси та молодих політиків, адже є людиною старої системи, вихідцем і творцем нинішньої структури прокуратури. Але, можливо, саме знання зсередини всіх механізмів структури і допоможе її замінити на нову, проєвропейську, неолігархічну? Нагадаємо, що В.Ярема навіть на допити не викликав Єфремова...
"Були відкриті кримінальні провадження стосовно трьох колишніх народних депутатів, які обґрунтовано підозрюються у сприянні сепаратизму, більше того, за статтями Кримінального кодексу - посягання на територіальну цілісність і суверенітет нашої держави", - повідомив глава СБУ.
За його словами, Генпрокуратура, вивчивши матеріали справи щодо Єфремова, прийняла рішення і спільно з СБУ виконала процесуальні дії - затримання екс-депутата для доставки його до суду і оголошення йому підозри.



Теги:ЛНР, Сепаратизм, арешт, Генпрокуратура, ЄФРЕМОВ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar