реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Носівкафільм: кіно буде!

Більше 100 кінофільмів, зняв підприємець із Носівки Михайло Кривець, керівник самодіяльної народної кіностудії «Колос».

— Нещодавно, до нас приїздила комісія із обласного центру, що підтвердила наш статус. - розповідає пан Михайло, - 10 років назад я закінчив український інститут підвищення кваліфікації, «Укртелерадіопресінститут». Де отримав фах «режисер телепередач», з тих пір я почав серйозно займатися кіно справою. На сьогодні я керую гуртком, де одночасно виконую функції: режисера, спеціаліста із фотовідеоапаратури, монтажу, звука. Справа у тому, що наша техніка застаріла і в основному члени гуртка використовують мою.

Михайло Кривець є приватним підприємцем, і на комерційній основі знімає весілля, але то заробіток. Найголовніша справа, це зйомки фільмів про жителів Носівки, її славетних і цікавих уродженців, різноманітні організації.

— Фільми про організації, - продовжив свою розповідь керівник гуртка, - я знімаю на замовлення, найчастіше до якогоїсь річниці. Хотілося б мені, що б на базі нашого гуртка відкрили філію чернігівської телерадіокомпанії або хоча б корпункт телерадіокомпанії.

Таку от документальну історію Носівки на відеоплівках «пише» Михайло Кривець. Як вже зазначалося вище режисер є ще й приватним підприємцем, тож саме це й привело його до нас, адже він висловив своє бажання вступити до лав комітету підприємців «Сіверщина».

Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:Михайло Кривець, самодіяльне кіно, Носівка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Молодець Михайле!

Хоч одна приємна новина серед розмаїття негараздів...

Бажаю успіхів у Вашій благородній справі!

avatar