реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Ніжин: продовження теми

Ніжинському міському голові М.В. Приходьку

Відкритий лист

Михайле Васильовичу! 27 листопада 2012 апеляційний суд міста Києва визнав незаконним Ваше розпорядження від 12 серпня 2011 року, про звільнення мене з посади директора комунального підприємства ДКП «Комунальний ринок». Цим же рішенням суд зобов’язав негайно поновити мене на зазначеній посаді. На судовому засіданні, під час проголошення рішення були присутні Ваш представник – начальник юридичного відділу В.М. Градобик та нинішній директор ДКП «Комунальний ринок» Р.В. Прищепа.

При виході із зали суду Ваші представники В.М. Градобик та Р.В. Прищепа, відкрито повідомили мені, що не дивлячись на рішення суду на мою користь, ніхто мене на роботу не поверне і міський голова вже наступного дня підпише нове розпорядження про моє звільнення з будь-яких інших навіть надуманих підстав.

Того ж дня я звернувся на Вашу адресу з листом в якому просив Вас не вчиняти по відношенню до мене ніяких незаконних дій.

28 листопада 2012 року, тобто наступного дня я знову звернувся на Вашу адресу із проханням поновити мене на роботі та призначити на посаду директора ДКП «Комунальний ринок». Крім того, до заяви я додав лист, де виклав свої прохання щодо процедури мого поновлення на роботі. В зазначеній заяві та листі я чітко вказав свій номер телефону, адресою мою та мого представника для того, щоб у будь який час, мене можна було повідомити про час та дату виконання рішення суду.

За даними тимчасової депутатської комісії, створеною міською радою, спеціально для вивчення ситуації , за останній рік комунальне підприємство «Комунальний ринок» та його дочірнє підприємство «Критий ринок «Прогрес» заборгувало державним органам та постачальникам послуг близько 700 тисяч гривень, а заробітна плата на зазначених підприємствах виплачується із затримкою біля двох місяців. Крім того, від підприємців на адресу депутатських комісій постійно надходять скарги про те, що нинішнім керівництвом зазначених підприємств постійно незаконно та безпідставно запроваджуються нові платежі або невпинно зростають вже існуючі. Ці факти зафіксовані на неодноразово оприлюднювалися.

З огляду на вище мною викладене закликаю Вас, як законослухняного громадянина та найвищу посадову особу місцевого самоврядування у місті Ніжині, яка повинна діяти виключно у спосіб визначений законом виконати рішення апеляційного суду міста Києва від 27 листопада 2012 року про поновлення мене на посаді директора ДКП «Комунальний ринок».

Висловлюю надію, що Ви вчинятимете саме таким чином, довівши громаді, що виконуєте та поважаєте Закон і не уникаєте виконання рішень судових органів, що вступили у законну силу.

Зі свого боку повідомляю, що я готовий приступити до роботи та виконувати свої обов’язки сумлінно та відповідально.

З повагою, Анатолій ПОХОДНЯ



Теги:приходько, Ніжин, міська рада, хабар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А де фуфайки, сухарі і тюремна посуда?
avatar