реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нитки в Росію не виїхали

Спроба вивезення одягу та ниток через зону спрощеного митного контролю зазнала краху
Співробітниками МП „Сеньківка” Чернігівської митниці виявлено черговий факт незаконного вивезення за митну територію України до Російської Федерації одягу в асортименті та ниток загальною кількістю 2201 шт., загальною вартістю 143246 грн. 92 коп.

Так, 31.08.2010 р. близько 18 год. 30 хв. до зони митного контролю м/п " Сеньківка" Чернігівської митниці по лінії спрощеного митного контролю "зелений коридор" в напрямку на виїзд з України до РФ заїхав автомобіль «DODGE CARAVAN», реєстраційний номер ВС6880АМ під керуванням громадянина України. В автомобілі в якості пасажира знаходився громадянин України.

Відповідно до прийнятого рішення, транспортний засіб з метою проведення ретельного огляду був виведений до смуги поглибленого огляду, водію та пасажиру транспортного засобу роздані митні декларації. Після проведення усного та письмового декларування в ході проведення спільного митно-прикордонного контролю в автомобілі було виявлено одяг в асортименті та нитки загальною кількістю 2201 шт., загальною вартістю 143246 грн. 92 коп., які особисто належали громадянину України. Таким чином було припинено порушення порядку проходження митного контролю в зоні спрощеного контролю.

На даний час порушена адміністративна справа, триває перевірка.

Начальник митниці Ю.П.Соловков




Теги:«DODGE CARAVAN», зелений коридор, Сеньківка, митний контроль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar