реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Німецький експерт оптимізує КП «Комунальник»

Цього місяця до роботи в бахмацькому підприємстві «Комунальник» долучиться старший експерт з Німеччини Харальд Краус, він працюватиме тут три тижні.

Як повідомив директор комунального підприємства Володимир Брюховецький, основні задачі, які стоять перед експертом, полягають у поліпшенні організації виробництва та оптимізації виробничих процесів на основі європейського досвіду, впровадженні на підприємстві іноваційних стратегій управління.

Харальд Краус був головою багатьох комунальних цільових об'єднань, в тому числі, міжкомунального технопарку в Брейсгау (12 міст і громад), в якому було створено 2000 нових робочих місць. Старший експерт розробляв різні комунальні проекти та концепції, займався їх політичним і адміністративним супроводом, а також їх реалізацією.

«Проект фінансується урядом Німеччини, (основні витрати, а це більше 200 тисяч гривень, несе німецька сторона), приймаюча сторона забезпечує витрати на проживання експерта, а також надає послуги перекладача, - розповідає Володимир Брюховецький.- Спонсорами проекту є голова Бахмацької районної ради Віктор Міщук та міський голова Павло Шимко»."Голос України"



Теги:Бахмач, Володимир Брюховецький, німецький експерт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar