реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нічого очікувати...

Зеленський вже в США.
Візит перенесений дійсно в чи не на найбільш невдалий час. Афганська криза лише посилилась, в Сенаті та Конгресі неробочий тиждень, Байдену не зовсім до України.

Цікаво, що перенести зустріч з 30 на 31 серпня просив саме Офіс Зеленського. Саме 31 серпня останній день виводу військ з Афганістану, а отже увага буде зосереджена на іншому.

Тому...не очікує від зустрічі Зеленського і Байдена рівним чином нічого. Що можна очікувати, якщо президент країни зробив все щоб нам не допомагали: санкції проти Коломойського та Дубінського так ніхто і не ввів, більше того, показово Зеленський пішов на канал Коломойського/Медведчука 1+1 і купався в теплій ванні Мосейчук. Чи це не демонстрація захисту свого патрона? Однозначно.

Про реформи, знищення системи корпоративного управління, «лягання» перед Китаєм, постійні скандали взагалі мовчу. Все це створює найнегатичнішу атмосферу перед двостороннью зустріччю.

Останньою краплею став недопуск каналу «Прямий» до офіційних заходів Зеленського в Штатах. Американській стороні довелось самій акредитувати опозиційний канал. Ну не повне падіння, скажете ви?

Думаю повне, особливо на фоні намагання остаточно знищити свободу слова в країні видаленням інформації зі ЗМІ про п‘яного депутата Трухіна та його ДТП з постраждалими.

От вам і загальне бачення світом України часів Зеленського, який з «нового ліца» став «старим Януковичем»

Андрій СМОЛІЙ



Теги:Коломойський, Прямий, команда ЗЕ, Андрій Смолій, Україна - США


Читайте також



Коментарі (0)
avatar