реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Незаконній міграції - ні!

На Чернігівщині триває всеукраїнська оперативно-профілактична операція «Іноземець», яка має на меті перекриття стійких каналів нелегальної міграції, виявлення осіб, які незаконно або з порушеннями законодавства перебувають в Україні.
Під час проведення операції «Іноземець» на посту «Вертіївка» на 50 кілометрі автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ співробітники ДПС спільно з оперативниками відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, управління по боротьбі з організованою злочинністю та відділу громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України в Чернігівській області затримали чотирьох громадян Узбекистану, які от уже 5 років проживають в Україні незаконно.

Нелегальні мігранти переміщалися на автомобілі ВАЗ-2102 до себе в Білу Церкву, де перебиваються випадковими заробітками на будівництві та на місцевому базарі. Міліціонерам громадяни не змогли пред'явити паспорта, мотивуючи це тим, що документи у них викрадені.

Наразі адміністративним судом вирішується питання про поміщенні мігрантів до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства в Розсудові Ріпкинського району для подальшої депортації.




Теги:оперативно-профілактична операція, міграція, нелегальна, перекриття, Чернігівщина, Всеукраїнська, «Іноземець»


Читайте також



Коментарі (0)
avatar