реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Невідомі викрали банер УНП коло Українського Дому в Києві. ФОТО

Сьогодні 19 липня 2012 року вночі біля 4:00 двоє невідомих викрали банер Української народної партії коло Українського Дому в Києві, на якому була порівняльна таблиця задоволення освітніх потреб росіян в Україні та українців в Російській Федерації. Про це розказали представники Київської міської організації УНП, які чергували коло будівлі. На місце події прибув також народний депутат від УНП Іван ЗАЄЦЬ.
За їхніми словами, близько 6:00 ранку прибув наряд міліції, який відтіснив протестувальників від Українського Дому: тепер більша частина території коло будівлі перекрита, у зв’язку із тим, що «проводяться ремонтні роботи». Огородження по периметру охороняють міліціонери.
В УНП зазначили, що за три дні до цього в районі, де розміщено банер, з’явилася група осіб (приблизно 10-ро людей), які виступали за захист злочинного закону Колісніченка-Ківалова з двома плакатами українською і англійською: «Європейська хартія – європейський вибір України». Партійці переконані, що швидше за все, саме їм заважав банер УНП, оскільки розвінчував ті докази, на які спираються прихильники мовного закону.

Прес-служба УНП






















Коментарі (0)
avatar