реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Невідомі поширюють листівку проти Соколова, використовуючи "Сіверщину"

Чернігівський освітній центр «Ініціатива», що здійснює довгостроковий моніторинг за виборчим процесом в Чернігівській області зафіксував на минулому тижні факт поширення листівки проти кандидата в народні депутати по 205 виборчому округу від Партії регіонів, міського голови Чернігова Олександра Соколова.

Чорно-біла листівка без вихідних даних була розклеєна на інформаційних стендах 205 в.о.(м.Чернігів).

Кандидата О.Соколова називають потенційним «кнопокодавом Чечетова» та наведений критичний матеріал з газети "Сіверщина".

Підписана листівка «об’єднаною опозицією»

Проте голова штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина» на Чернігівщині Олександр Кодола заявив, що вони не мають жодного відношення до цієї листівки. ПіК

Від редакції газети "Сіверщина".
Публікація, що використовується невідомими борцями з Соколовим, дійсно була в газеті "Сіверщина". Їі автором є чернігівець, пенсіонер Віктор Леонтійович Бугай. Проте редакція газети непричетна до поширення своїх публікацій у такий спосіб. Ми радимо передплачувати нашу газету через "Укрпошту". а не читати вирізки з неї, розмножені листівками.

Варто додати, що в цьому ж номері опублікована також критична стаття про іншого кандидата, представники якого відібрали частину тиражу у розповсюджувачів
.






Теги:Сіверщина, Олександр Соколов, опозиція, округ 205


Читайте також



Коментарі (0)
avatar