реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Несподівана "Свобода"

На питання "Сіверщини" відповідає керівник обласної організації ВО "Свобода" Андрій Міщенко.
-- "Свобода" несподівано з"явилась у політичному болоті Чернігово-Сіверщини, де досі найбільшим опозиційним блоком був БЮТ. І своєю появою "Свобода" налякала, скажімо, регіоналів. Як Ви пояснюєте успіхи "Свободи" на Прилуччині, у Ніжині і неуспіх у Чернігові?

-- Перш за все хочу подякувати та потиснути руку кожному хто підтримав Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Сотням добровольцям, котрі ширили наші ідеї, стояли на дільницях. Кожному, хто здійснив свій свідомий та рішучий вибір. Дякую за Вашу віру та Вашу підтримку. Дякую за те, що не піддались наклепам і провокаціям. За те, що зуміли відрізнити зерно від полови.


Почну відповідь з того, що БЮТ на Чернігово-Сіверщині ніколи не був в опозиції. БЮТ мав абсолютну більшість та керівні посади у всіх радах різного рівня області, від обласної ради до селищних рад, а також прем'єр-міністра України. Не хочеться навіть згадувати, що БЮТ та "Наша Україна керували у 15 обласних радах і так бездарно, я б сказав без бою, здали їх регіаналам, а фактично лягли під них. Так сталось, тому що ставку робили на олігархів, а не на власний народ, продавали місця у списках, відповідно ті швидко побігли до тих у кого виконавча влада. Бабло треба ж "відбити". Запитання: а де вибачення та їхнє покаяння перед нацією, яка їм довірила владу, вони ж взамін за нашу підтримку посіяли зневіру та апатію в суспільстві.

Настав час коли люди перестали вірити кольоровим мега-блокам, оскільки між ними різниця лишень в кольорі їхнього партійного прапора, а не в суті. Всі кольорові блоки обслуговують олігархів, ПР - данецкіх, БЮТ - дніпропетровсько-харківських, Наша Україна - києво-печерських, а сам народ в їхньому розумінні "мешает им жить". Фактично ці олігархічні блоки є п'ятою колоною в Україні, з різницею - одні є п'ятою колоною Москви, а інші Заходу, а український народ для них - придатком до їхніх шкурних інтересів.

ВО "Свобода" на Чернігівщині, розпочала свою діяльність з пропаганди ідей українського націоналізму. В основі ідеології, яку сповідує ВО "Свобода" - любов до рідної нації та обороні її прав та свобод. Мене часто запитують, а як сприймають український націоналізм на півночі України я ж відповідаю, а як можуть сприймати його люди, котрі його породили? Микола Міхновський, Роман Бжеський - основоположники українського націоналізму, родом з Чернігівщини. Нині український націоналізм, який зродився на Великій Україні, відроджується на своїх родинних землях. Бо це не штучна, найнятими політтехнологами ідеологія, - це почуття та помисли, які живуть у нашій крові, виплекані генотипом великої нації впродовж віків боротьби. ВО "Свобода" незалежно від географії сповідує українські цінності, захищає їх та є передбачуваним, даруйте за слово, "гравцем" української політики.
Повністю інтрев"ю опубліковане в газеті "Сіверщина" за 9 грудня.




Теги:А.Міщенко, вибори, свобода, місцеве самоврядування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar