реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Нема влади ні у Кауфмана, ні у Веремієнка!

Сьогодні почув від сусіда у місті, що на Новгород-Сіверщині є села, які багато днів залишаються відрізаними від райцентру. Бо автобусне сполучення відсутнє. Навіть молокозавод не мав можливості забрати своєчасно молоко від здавальників. Втрати. Та й смак хліба селяни мало не забули. Горе. Дивно, що нема страйків!

Так, нема дороги. Антарктида. Нема у влади повноважень? Нема техніки? Нема нічого з того, що робить життя людей людьми? Чи нема гарного батога з Чернігова чи столиці?

Є лишень на обочинах доріг бігборди. Найчастіше вони нагадують на правому березі Десни про тих, хто у владі кілька останніх десятків років. Стомлені і нікчемні і які втратили відчуття обов'язку та страху. Так, бути позбавленим крісла, а так і пристойних зарплат.

Варто лишень відкрити офіційний сайт виконавчої влади району. Тут матеріали зі сходів громадян. Всі ці роки, неначе в лісі - одне й теж. Шумлять дерева. Влада жирує.

А як доїхати студинківцю, ушивцю, карасівцю, гнатівцю....? За 25-35 км? До міста. А як, заради справедливості, прибути до сіл з пенсіями та газетами поштовим автівкам? Ми ж висуваємо претензії до пошти. А де умови?
Все, стомився перераховувати. А Сашко, мій сусід, нехай почекає до літа, коли напрямок до Ушивки- крайньої точки району на південному сході звільниться від льодовика.

Борис ДОМОЦЬКИЙ



Теги:Студинка, Новгород- Сіверський район, Борис Домоцький, дороги, Ушівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar