реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Міст під Новгородом- Сіверським зірвано!

Єдине транспортне сполучення між Новгородом- Сіверським і селами Биринської сільради зірвано внаслідок проходження льдової шуги. Про це повідомив депутат районної ради Борис Домоцький.

Понтонний міст було віднесено по Десні. Працівники МНС намагалися піймати моста, але кількатонний міст виривав дерева з корінням.

Версія про шугу, як причину зриву моста, не витримує критики, бо температура всього 7 градусів, а шуга -- все ж не лід. Швидше всього такою була якість обслуговування моста.

Сполучення з селами Биринської сільради відбувається через Шостку Сумської області.



Теги:Новгород- Сіверський район, Бирино, понтонний міст, Борис Домоцький


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хочу додати до повідомлення, що названа аварія може рахуватися, як для окремого району справжньою катастрофою техногенного характеру, оскільки фактично знищено майже стометровий пантонний перехід.
Тут не треба нічого домислювати. Голвна причина- людська безконтрольна недбалість, пов'язана з відсутністю порядку на підпріємстві, що займається обслуговуванням доріг від райцентру до населених пунктів району. Бардак-він і у Новгороді на Десні бардак.
Міст вимагає постійного контролю, особливо за настання морозів. Тут горілку треба або не пити, або пити з розумом. Бо дійсно, буває і після пятої можна корабель довести до порту, і літак посадити!? Але сьогодні, чомусь, такі виключення не проходять. Міст під вечір 18 січня начебто зупинився кілометрів за десять від початку круїзу -під селом Юхнів. Але, звичайно що доставити його наймані бурлаки з Гондурасу (або буксир з Київа) зможуть влітку, якщо тільки хлопці не поріжуть , як це у нас стало традицією, на лом.
Велика біда вкотре оминула новгород-сіверських начальників разом з вищим щабелем у Чернігові. Чому? Тому що ця багатотонна конструкція пройшла, не врізавшись у "бика" автомобильного мосту між Сумщиною та Чернігівщиною у районі села Путивськ та Пирогівка. Допомогло завтрішнє Богоявлення.
Цікаво, що чи спишуть знов сотні тисяч збитків на погоду та природу!
avatar