реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Небезпечні знахідки травня

Як повідомляє Чернігівське управління МНС, лише за одну добу 13-14 травня на Чернігівщині далека вийна тричі нагадала про себе небезпечними знахідками.

У с. Слабин Чернігівського району в господарстві по вул. Центральній, 61 вдень 13 травня під час проведення земляних робіт виявлено артилерійський снаряд калібру 85 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце знахідки охороняється співробітниками Чернігівського РВ УМВС. Заявка на знешкодження подана до ГУ МНС України в області.

Того ж дня групою піротехнічних робіт ГУ МНС України в області о 19-й год. 13 травня було знешкоджено мінометну міну калібру 82 мм часів Великої Вітчизняної війни, яку було виявлено о 14 год. 55 хв. 13 травня в смт Короп, в господарстві по вул. Заводській, 42.

Також групою піротехнічних робіт ГУ МНС України в області о 16 год. 10 хв. 13 травня було знищено артилерійський снаряд калібру 85 мм часів Великої Вітчизняної війни, який було виявлено 11 травня в с. Іванівка Борзнянського району в господарстві по вул. Липневій 6/5.




Теги:артилерійський снаряд, піротехніки, міна, Війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar