реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Не знайшли Вальцмана...

Мене сегодня Повністю деморалізовано. Я БУВ впевнений, что дід Порошенка - єврей, бо поважаю цей мудрий народ.

Тепер - все. Мої надія і віра зруйновані вщент, бо Порошенко виявився звичайним українцем за національністю і це насправді дуже сумно, як на мене.

Брехліві ЗМІ - горіть у пеклі !!!

Роман ЗАЙЦЕВ



Теги:Вальцман- Порошенко, вибори 2019, євреї


Читайте також



Коментарі (9)
avatar
1
Ще раз переконався, "ВАСЯ" - це діагноз! Ця жовта стаття , тому явний доказ. Вася йди вже куди небудь працювати руками. Перо - не для тебе. І колектив твій такі ж як ти брехуни і лизлблюди.
avatar
2
Слава Пoрoхну. Пoрoхнoбoтам Слава. Увeрeн, этo наgраднoи лист oднoфамильца Пoрoшeнка.
avatar
3
Вчить історію, юначе! А вона вчить, що в 20-30 рр. ХХ ст.. чимала кількість юдеїв змінювала ПІБ на русифіковані та змінювали національність. (ЇЇ придумали комуняки. При цараті було віросповідання- православні, юдеї, католики, тощо.)
Що до зміни ПІБ, був Іось-Соломон, став, Іван; була Рейза – Сарра, стала Раїса, був Седер-Лев, став Олександр і так далі.
Так, що справа не в ЗМІ, а в недостатньому рівні знань автора.
«Якби ми вчились, так, як треба»…
avatar
4
І ще одне. Предки Порошенка походять з села Саф’яни. Румуни по народженню. Або румунські юдеї. А не з того населеного пункту, що наведено у документі. Це однофамілець, скоріш за усе. А справжній Вальцман десь у тилу торгував…
avatar
5
По всему выходит, что дед гаранта воевал в ненавистной красной армии, резал фашистов и бандеровцев, зрадааааааааааа!!!!!!!! cry
avatar
6
Таких українців в державі ціла діаспора і називаються полукровки... У радянську добу змінювали прізвище та національність у паспорті... Стаття свідчить, як гойський автор підслуговує ... А полукровка, згідно Тори і Талмуду, не може бути слугою гойського роду...
avatar
7
порох жид, тут всё однозначно. прилепить какую то бумажку с похожей фамилией не мудрено. а вот автор статьи похоже даун от природы. ну насмешил, жиды мудрейший народ... в топку нах всех.
avatar
8
и да будет известно умалишённому автору, жиды национальность по маме считают.
avatar
9
А где автор нашёл этот документ? Фейк, очередной вброс для лохов.
avatar