реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

«Не задумуй добрі справи, а роби добро!»

Під таким гаслом пройшов благодійний концерт у Чернігівському дитячому притулку «Надія», який підготували викладачі вокально-хорового відділу Чернігівської міської школи мистецтв Ольга Бас-Логін та Тетяна Антипіна. Разом зі своїми колективами – вокальними ансамблями «Співаночки» та «Чернігів» — організатори свята подарували вихованцям і колективу притулку не лише годину гарного настрою і позитивних емоцій, але й виконали приємну місію і передали дітям-мешканцям будинку та персоналу солодкі подарунки.

Спонсорувала захід наша землячка пані Тетяна Бас, яка вже багато років живе у Нью-Йорку (США), і на новорічні та різдвяні свята вже більше десятка років радує подарунками чернігівців. Місяць тому на свято Миколая (19 грудня) пані Тетяна передала в дар громаді козацького храму св.Катерини 2 CDMA телефони, а передавати солодощі на Різдво у дитячий притулок «Надія» стало для неї вже традицією.
Колектив притулку завжди з радістю та вдячністю зустрічає Ольгу Бас-Логін та Тетяну Антипіну і юних артистів з їх концертними програмами. Саме тому в «Надії» звучали щасливий сміх дітей та аплодисменти протягом усього концерту, а маленькі вихованці разом з юними артистами водили хороводи навколо новорічної ялинки.

Ми дуже сподіваємося, що такі концерти будуть проходити у нас і в подальшому і впевнені, що завжди знайдуться люди з добрим серцем і щирою душею, які допоможуть вихованцям стати в майбутньому повноцінними громадянами нашої країни, бо відомо, що, тільки створивши щасливе дитинство юному поколінню, можна виховати громадян, які будуть і щасливими, і корисними державі.

Тетяна ІГНАТЬЄВА,
вихователь-методист Чернігівського дитячого притулку «Надія"




Теги:притулок Надія, Чернігів, Ольга Бас


Читайте також



Коментарі (0)
avatar