реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не вірю!

--Їм було мало розправитися з нами, як із дисидентами- вони хотіли зробити з нас розбійників, гвалтівників, злодіїв, убивць,- так говорив В.М.Чорновіл про часи всесоюзного кагебіста Федорчука (передаю довільно, як запам'яталося).

Згадалися ці слова сьогодні не з примхи уяви, а від початку того хаосу, який чинить в Україні аваківщина, залучаючи досвід вишенських, федорчуків, семичасних, мух та іншої нечисті. Можна згадати ще підпал рейхстагу. Або путінські операції "проти терористів". Історія підлості проти національних сил чомусь знову повторюється в подібних сценаріях. В сьогоднішній справі "п'ятьох диверсантів".

Павло Шеремет і його журналістика в українському ефірі аж ніяк не могла викликати збурення в тогочасному суспільстві- вправний ведучий з радянських перебудовних літ не вражав гостротою навіть в якихось дотепних протипутінських репліках. Хто пам'ятає, підтвердять, що "національне питання" не було його "фішкою".
Досудові версії Авакова спрямовані проти українців, які назвали війну війною, ворога-ворогом, які робили все, що могли для перемоги.

НЕ ВІРЮ!НЕ МОЖУ і НЕ БУДУ МОВЧАТИ!

Любов ГОЛОТА



Теги:Аваков, Любов Голота, провокації, вбивство Шеремета, націоналізм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar