реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Аваков переводить стрілки?

"Де та межа, за якою патріотизм перетворюється на зраду своєї країни, а згодом - і на злочин?" - пропонує замислитися Аваков. А й дійсно? Хіба не вчить кремлівська пропаганда, ніби в Україні - "глибокий внутрішній конфлікт"? Хіба, не на тій самій хвилі, політологи à la Фесенко скаржаться по закордонах на "активну, войовничу меншість", яка "не хоче миру"? Хіба відсутність мотиву не є підставою не проголошувати видовищних підозр на камери?

На одному з журналістських тренінгів, пригадую, нас вчили уникати якісних прикметників по відношенню до підсудних. "Некоректно писати "чеченець пограбував" або "напав чорношкірий", - наголошують посібники з журналістики. - Нападник характеризується вчинком, а не походженням чи релігійною приналежністю." А інакше що? Інакше - тінь падає на цілу спільноту : конфесійну, національну, політичну. Або - світоглядну.

Не будь патріотом, - підказує міністр Аваков, - і в тебе не виникатиме спокус перетворитися на зрадника своєї країни, а згодом - і на злочинця. Живи собі шлунком на ніжках, і буде тобі щастя.

У справі демонстративного вбивства Павла Шеремета слідічі обрали версію "свідомої дестабілізації держави". Кому це було б вигідно? Найбільше - Москві, яка не втомлюється дурити світ про "громадянську війну" в Україні. Вчора ми почули, що волонтерам та ветеранам дестабілізувати країну ще вигідніше, ніж Кремлю.

А не може так статись, що міністр Аваков переводить стрілки? І якщо так, то навіщо?

Алла ЛАЗАРЄВА



Теги:Аваков, Алла Лазарєва, вбивство Шеремета, агенти ФСБ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
какие стрелки что за бред.Да если б им надо было раскрыть это дело нашли бы каких то простых подозреваемых и все.Подумайте сами зачем Авакову надо волонтеры это же по любому быть плохим общество будет недавольно.Так что все может быть.посмотрим на доказательства
avatar
2
очевидно, так і є - наступ на волонтерів-патріотів розпочався
avatar