реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не ображайте Гаврош - Чорновол у Великодні дні!

Відкриття кримінальної справи проти Тетяни Чорновол обіцяє круті віражі у нашій сучасній історії. Чорновол – особливий персонаж, це напів-блаженний Гаврош української революції.

І якщо її виставляють на авансцену, то це сплановане підвищення температури в українському суспільстві. Вірусу для поставленої мети мало. Тисне команда Портнова, там початки, не випадково він прилякнув Венедиктову: блокує її втручання. Мета Портнова – великі потрясіння, Україна «в огні». Привід «братам» для «порятунку» і великої війни. В цій каламуті і колотнечі є надія і для приватбанківських справ Коломойського, які відкладені зовсім недарма. Бо не час, слухняні суди ще не підготували спасенні постанови. Зацікавлених багато.

А як же Гаврош?
Гаврош до цього виходив майже сухим із води. Обіжати блаженних – великий гріх. Тим паче у Великодні дні. Маємо надію на Його заступництво.

Павло МИХЕД



Теги:Гаврош, портнов, Павло Михед, Тетяна Чорновол, блаженні


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Ситуацію нагадує картина Делакруа «Свобода, що веде народ» , де є і жінка, і Гаврош, і буржуа - на барикадах революції (https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0,_%D1%89%D0%BE_%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5_%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4#/media/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Eug%C3%A8ne_Delacroix_-_La_libert%C3%A9_guidant_le_peuple.jpg).
Якщо говорити про паралелі з нашою ситуацією, то з жінкою і Гаврошем - все досить просто, хоча й щодо буржуа здогадатися не так і важко.
avatar