реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Не фінансуй окупанта!" - каже Чернігів

Схвальні відгуки про міні-сценку перехожих, радикально налаштовані бабусі, що пропонували вікна побити, розмалювати "Сбербанк Росії" та "гнати їх в шию"...

Свободівці за допомогою флеш-мобу дали зрозуміти, що жертв збитого пасажирського «Boeing 777» та українських вертольотів, таких як СУ-25, не можна забувати та винні в цих злочинах мають бути покарані. Така інтерпретація подій дала уявлення чернігівцям про те, хто віддає накази сепаратистам на Сході (не важко здогадатися – Путін) та хто їх «благословляє на кров» (Московський патріарх Кирил). Активісти "Студентської Свободи" розіграли сюжет з позитивним фіналом, і жадоба «загарбати» чуже призвела до смерті від руки бійця української армії всіх негативних персонажів сценки.

На тротуарі один із юних свободівців залишив підпис «Банк Окупанта».

"Я закликаю всіх мешканців, підприємців нашого міста закривати рахунки в російських банках (Сбербанк Росії, ВТБ-банк, Альфа-банк, Промінвестбанк та інші) та уникати обслуговування в будь-яких установ, що мають капітал російського походження, а також звертаюся із проханням перевіряти штрих-коди на товарах, що купуєте. Нагадую 460 – штрих-код окупанта, не купуймо їх товари, краще підтримаємо вітчизняного виробника. Адже РОСІЙСЬКЕ ДІЙСНО ВБИВАЄ!» - наголосила керівник «Студентської Свободи» Чернігова Омеляненко Маргарита.



Теги:російське вбиває, свобода, Сбербанк Росії, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar