реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

«Назустріч сонцю» та «Оглашаю весь список»

У КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів) наступного тижня відбудеться представлення книги відомого мандрівника-автостопника Олександра Волощука «Назустріч сонцю» та дослідника історії Другої світової війни, знаного краєзнавця Євгенія Підгорного «Оглашаю весь список».
Олександр Волощук нещодавно повернувся зі своєї подорожі, під час якої він відвідав Кубань, Кавказ, Іран, Ірак, Близький Схід та Туреччину. Після повернення мандрівника його вже чекала книга, яка відносно нещодавно побачила світ, – «Назустріч сонцю». У ній він розповідає про подорож 2008 року по Сибіру, Колимі, Камчатці і Командорським островам. Під час презентації книги Олександр розповість і про свої близькосхідні враження.

8 лютого, у вівторок, о 15.00 в КМЦ «Інтермеццо» відбудеться презентація книги Олександра Волощука «Назустріч сонцю».

Євгеній Георгійович Підгорний більшу частину свого життя прожив у Чернігові, де працював у слідчих органах міської та обласної прокуратури. З 2000 року живе у місті Аахен (Німеччина), де плідно займається історичними дослідженнями. Написав та опублікував низку брошур та статей з радянської військової тематики. У книзі «Оглашаю весь список» зібраний та опрацьований невідомий широкій громадськості матеріал про втрати генералітету Червоної армії під час радянсько-фінської війни 1939-1949 рр. і німецько-радянської війни 1941-1945 рр.
Участь у презентації та обговоренні книги візьмуть чернігівські історики: доцент кафедри історії та археології України Інституту історії, етнології та правознавства ім. О.М.Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка, кандидат історичних наук Тамара Демченко та представник Українського інституту національної пам’яті у Чернігівській області Сергій Бутко.

9 лютого, у середу, о 15.00 в КМЦ «Інтермеццо» відбудеться презентація книги «Оглашаю весь список» Євгенія Підгорного.

Запрошуються всі бажаючі.
Контакти: Олександр ЯСЕНЧУК
Телефон контактний – (063) -236-18-03, (0462)973628
КМЦ «Інтермеццо»: м. Чернігів, вул. Шевченка, 9









Коментарі (0)
avatar