реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Назбирали грошей для захисту гаю

На околиці міста уже тривалий час йде суперечка між забудовниками і мешканцями прилеглих кварталів – перші хочуть будувати у Березовому гаю, а другі, звісно, проти. Там уже закладали камінь під будівництво житлового будинку, де, як компроміс із місцевими жителями, обіцяли частину квартир для учасників АТО.

Проте протестувальники не відступили і, зрештою, Чернігівська міська рада скасувала видані управлінню капітального будівництва Чернігівської ОДА містобудівні умови і обмеження забудови земельних ділянок на розі вулиць Пухова і Доценка – тобто там, де і є Березовий гай. Власне, місця для будівництва нового житла у Чернігові вистачає, але забудовник не хоче витрачатися на проведення комунікацій – дешевше ж урізатися в уже існуючі.

Не відступили і забудовники – Київський апеляційний суд визнав незаконним рішення Чернігівської міської ради і таким чином знову дав «зелене світло» для забудови.

Небайдужі громадяни і тут не склали руки – для подання касаційної скарги вони назбирали 3 640 гривень і створили в соціальних мережах групу «Вартові Березового гаю»."Голос України"



Теги:Київський апеляційний суд, Чернігівська міська рада, Березовий гай


Читайте також



Коментарі (0)
avatar