реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Міський голова Чернігова висловився щодо інциденту у Березовому гаю

На своїй сторінці в мережі Фейсбук міський голова Чернігова Владислав Атрошенко повідомив, що відбуває у відрядження, адже згідно з указом Президента представлятиме Україну в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи.

"Водночас, я знаю, що чернігівців надзвичайно турбує питання можливого будівництва по вул. Пухова-Доценка, - пише Владислав Атрошенко. - Тому, про свою чітку позицію з цього питання я повідомлю відразу після повернення та заслуховування звітів юристів і профільних керівників".

Позиція буде формуватися з такого підходу: "Хочу чітко заявити, що на посаду міського голови я обраний громадою міста. Тому, апріорі, мої дії не можуть йти всупереч інтересам людей. Якщо компромісу стосовно будівництва не буде досягнуто, я не виключаю винесення додаткового питання на сесію міської ради, засідання якої відбудеться 27 жовтня. Не цей склад депутатського корпусу виділяв земельну ділянку під будівництво, але якщо потрібно, саме наше скликання поставить крапку в цьому питанні.
Всі політичні сили закликаю бути стриманими в своїх коментарях та діях, а також уважно вивчити це питання і його історію".



Теги:Владислав Атрошенко, забудова, Березовий гай, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar