реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Наступного року це не закінчиться...

Мене періодично запитують, коли закінчиться нинішня пандемія. Я регулярно зустрічаю аналітичні статті, які намагаються зробити деякі прогнози на основі медицини та біології.

Я боюся, що це неправильний шлях.

Коли в Одесі видають будівельну фірму, скажімо, рятувальну станцію на пляжі, не вірю документам. Заходжу на сайти нерухомості і дивлюся, що було вказано за цією адресою. Як правило, замість рятувальних служб людям пропонують купити ′′ квартири в новому 16-поверховому житловому комплексі біля моря ".

І неважливо, що було написано в документах на землетрус. Я знаю, що вони не побудують рятувальну станцію, а саме 16-поверховий житловий будинок, навіть якщо це заборонено. Я знаю, як це виглядатиме і яким буде макет квартири

Отже, щоб прогнозувати подальші події з хворобою, потрібно дивитися не в статистику захворюваності та смертності, а в бізнес-плани та бізнес-звіти.

А кажуть, що виробники найвідоміших у світі ліків планують вдвічі збільшити кількість проданих доз наступного року і, відповідно, обсяг доходів порівняно з поточним.

І з цього роблю чіткий висновок:
НАСТУПНИЙ РІК НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ.
І неважливо, які у нас діаграми.

Сергій ДІБРОВ



Теги:пандемія, Сергій Дібров, ковід- 19, фармацевтичний бізнес


Читайте також



Коментарі (0)
avatar