реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наші товари — серед сотні кращих!

Дев’ять підприємств Чернігівщини будуть представлять область у Всеукраїнському конкурсі якості продукції, товарів, робіт та послуг "100 кращих товарів України".

Про це повідомила начальник відділу систем управління державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик.Учасниками загальнодержавного етапу конкурсу стали переможці регіонального етапу "Чернігівська якість-2010".
Це ФОП Кияшко, ВАТ "Ніжинський хліб", селянське фермерське господарство "Колос", турагент "ПСВ", ТОВ "Формат-М", приватне підприємство "НВФ "РЕГМІК", селянське ТОВ "Дружба-Нова", ВАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла" та Творчо-виробниче колективне підприємство "Спілка майстрів" Чернігівського обласного Осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

До речі, номінація "Вироби народних художніх промислів" у конкурсі "100 кращих товарів" з’явилася вперше. Голова Чернігівської "Спілки майстрів" Володимир Мороз переконаний: традиційне українське мистецтво має стати конкурентоспроможною галуззю економіки:

- Добре, що нарешті відкрилася така номінація. Народні художні промисли – це галузь, яка у 80-і роки мала мільярдний оборот. Зараз вона майже повністю знищена. Тому ми взяли участь у конкурсі, щоб іще раз нагадати громаді про існування і необхідність відродження галузі. Вона може допомогти розвитку і економіки, і мистецтва.

Володимир Мороз впевнений, що вироби чернігівських майстрів стануть одними з кращих. І рівень виконання, і творчий потенціал у наших художників-різьбярів на високому рівні.

Конкурс "100 кращих товарів України" триває.

Національна виставка, де будуть представлені та нагороджені переможці лауреати і почесні фіналісти, відбудеться у рамках Європейського тижня якості в Україні. 9 та 10 листопада, в Українському домі, що на Хрещатику, можна буде відвідати виставку кращих підприємств.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:Спілка майстрів, кращі товари, Володимир Мороз


Читайте також



Коментарі (0)
avatar