реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

...Не кажіть мені про фемінізм!

Багатьох моїх знайомих хлопців фактично кинули жінки, виїхавши за кордон. Так, заради дітей, мовляв.
Один - священник, жінка з дітьми в Польщі і він гірко каже: "Я не знаходжу слів, щоб змусити їх повернутися".
Інший - науковець, жінка з дітьми в Німеччині і приїхали влітку в Україну для зустрічі з ним, але тільки не додому, а у Львів.
І я сумніваюся, що вони повернуться...
Я все розумію - війна, діти, але ...не кажіть мені про фемінізм.

Василь ЧЕПУРНИЙ

До сраки корупція, незручності і інш. Якщо кохаєш чоловіка, і є можливість до останнього залишитись, бо хто як не жінка опора та підтримка чоловіка. Можливо діти, так їх тре захищати, але є батьки, діди, баби. Вивезли з дітьми в безпечне місце, будь з тим, кого вибрав по життю. Або по нормальному залиш і не псуй життя ні собі ні йому.
Я в Че зі своїм, не дивлячись ні на що. Зрозуміло, у кого нічого не залишилось - то куди діватись, тре якось виживати. Але коли будинок цілий, робота є , якого там на утриманні жить..

Руслана СКРИПЕЦЬ

Подібні історії спостерігав задовго до війни у західній Україні- жінки і молоді дівчата виїзжали в Італію, нібито на заробітки, але далеко не всі збирались повертатися. Файний легінь, син хазяйки, де я знімав постійно житло в Косові, тільки одружився на гарній молодиці, як та чкурнула в Італію. Минув майже рік, хлопчина благав її повернутись- та де там, бідолашний змарнів на очах в депресії.

Володимир МОРОЗ



Теги:Володимир Мороз, широка війна, чоловіки і жінки, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar