реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Наші одвічні борги... Комунальні

За 9 місяців 2010 року населення м.Чернігова сплатило за житлово-комунальні послуги 223,4 млн.грн., що становить 104% нарахованих сум (з урахуванням погашення заборгованості минулих періодів).

Середні нарахування на одного власника особового рахунку за житлово-комунальні послуги та електроенергію (з розрахунку 100 кВт/год на місяць) у вересні становили 254,10 грн.

На кінець вересня населення заборгувало за житлово-комунальні послуги 52,4 млн.грн. Найбільшу частку боргу складала заборгованість за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 57,6%. Середній термін заборгованості становив 2,2 місяця.
Борги за 3 місяці й більше мали: за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 62,7% власників особових рахунків, за газопостачання – 25,6%, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 21,6%, за вивезення побутових відходів – 16,1%, за централізоване водопостачання та водовідведення – 7,6%.

Крім того, 2,8 млн.грн. становила заборгованість за електроенергію, а боржниками за 3 місяці й більше з цього виду послуг були 1,5% користувачів.

Головне управління статистики у Чернігівській області




Теги:заборгованість, опалення, комунальні борги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar