реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Наша Україна" -- окремо, Наливайченко -- окремо

Чутками назвав екс-голова СБУ Валентин Наливайченко повідомлення в деяких центральних засобах масової інформації про те, що він очолить «Нашу Україну», а Віктор Ющенко полишить політику, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.
Під час перебування в Івано-Франківську Наливайченко сказав: «До чуток, як кожний професіонал, ставлюся одним чином: їх не коментую». Другий коментар, за словами Наливайченка, – «участі в інтригах не беру».

Появу таких чуток політик пояснив тим, що або люди слабо поінформовані, або хтось хотів «зробити качку медійну і подивитися, як на неї реагують, перевірити чи Валентина на стійкість, чи тих людей, з ким дружить».

До Івано-Франківська Валентин Наливайченко приїжджав презентувати громадську ініціативу «Оновлення країни». Він наголосив, що це не «вождистський проект», «не буде партії Наливайченка».

До кінця літа ініціатори обіцяють розробити програму громадського руху, а у вересні провести «громадський (а не політичний) форум, щоб оформити політичну силу».

Раніше сьогодні в Києві речниця лідера партії «Наша Україна» Віктора Ющенка Ірина Ванникова наголосила, що партія не змінюватиме свого лідера.

Лідером партії «Наша Україна» є і залишиться Віктор Ющенко, «це доконаний факт», наголосила вона. За словами Ванникової, все інше є лише нічим не підтвердженими чутками, в тому числі й заяви про те, що партію нібито може очолити екс-керівник СБУ Валентин Наливайченко.

Фото Оринки Григоренко (Прилуки)




Теги:Ющенко, Наливайченко, Ванникова, СБУ, Оновлення країни, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar