реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Наливайченко відправляє "в поля" міністрів Ющенка

Члени партії “Наша Україна”, які займали високі посади, підуть на вибори за мажоритарними округами. Про це повідомив голова політради партії Валентин Наливайченко в інтерв’ю 5 каналу, показаному в неділю.

“Партійці, які були на владних посадах – міністри, керівники різних відомств, мають відзвітувати людям і пройти очищення через мажоритарні округи”, – сказав він.

“Партійний список, якщо підтримає партія і з’їзд, буде складатися з людей, які не були дискредитовані, які є молодими, здатними і головне – користуються повагою людей”, – зазначив Наливайченко.

“А не кулуарні партійні бюрократичні, через інтриги і чутки, складання списку”, – підкреслив він, зазначивши, що зараз це єдиний порятунок для будь-якої демократичної сили.

Наливайченко повідомив, що 8 липня відбудеться засідання політради партії і після цього партійні зібрання.

“8 липня така програма і платформа буде представлена. Сподіваюся, що й політична рада, й з’їзд підтримають такі підходи”, – сказав голова політради.
На питання, чи виключатимуться з партії ті, хто не пройшов за мажоритарним округом, Наливайченко відповів, що це вирішуватиме з’їзд.
Як відомо, головою “Нашої України” є колишній президент Віктор Ющенко. Наливайченко раніше очолював Службу безпеки.



Теги:Ющенко, Наливайченко, вибори - 2012, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar