реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наш Плющ може очолити Верховну Раду

Ігор Рибаков не виключає можливості розгляду депутатською фракцією «РЕФОРМИ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО» питання про висунення кандидатури Івана Плюща на посаду спікера парламенту. Про це він заявив, коментуючи на прохання журналістів заяви експертів про ймовірність зміни Голови Верховної Ради.

«Це питання ще не розглядалося на засіданні фракції, але ми готові висунути кандидатуру Івана Степановича на посаду спікера», - сказав він.

«Переконаний, що доцільність такого кроку ні в кого не викликає сумнівів. Плющ має колосальний досвід парламентської діяльності і вже неодноразово доводив у різних ситуаціях свою здатність консолідувати депутатів різних фракцій задля прийняття необхідних для країни рішень», - зауважив Рибаков.

Лідер депутатської фракції «РЕФОРМИ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО» також підкреслив, що найголовніше завдання влади зараз забезпечити проведення в Україні реформ, проголошених Президентом. «У нашій команді є люди, здатні ефективно працювати і в парламенті, і в уряді, і в інших органах виконавчої влади», - зазначив він.

«Ми не боїмося брати на себе відповідальність за реформи в країні, і якщо для цього потрібно буде змінити спікера, ми це зробимо», - наголосив народний депутат.

Як відомо, вчора політичний експерт Ігор Когут, заявив про ймовірність винесення на порядок денний дев’ятої сесії парламенту питання про зміну Голови Верховної Ради України. Низка інших політологів та політиків також не виключають позбавлення Володимира Литвина спікерського крісла у разі невиконання ним умов, висунутих представниками влади.



Теги:Литвин, Іван Плющ, Верховна Рада, РИБАКОВ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вважаю, що проблема парламенту не залежить від особистості спікера. В сусідній Білорусі після приходу до влади Лукашенка парламент теж був в опозиції до президента. Чим все закінчилось? Президент розпустив парламент і обрали нових, слухняних депутатів, які, як відзначив О.Г. Лукашенко, щоденно працюють, приймають закони, а не б'ються і блокують трибуну як у сусідніх державах (в Україні)...
avatar