реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Верховна Зрада України під парасолькою для Литвина (оновлено)

Верховна Рада 236 голосами прийняла закон про ратифікацію угоди, якою базування Чорноморського флоту продовжене до 2042 року.Половина депутатів-регіоналів не були в цей час на місці голосування. Вони блокували трибуну
Повідомляє наш спеціальний кореспондент Петро Антоненко --

При відкритті сесії зареєструвалися 221 депутат. Тобто, сесія неправомочна. Але Володимир Литвин оголошує сесію відкритою. Незважаючи на рішення профільного депутатського комітету, оголошеного Олегом Білорусом -- відхилити законопроект як неконституційний та такий, що несе загрозу державності України, В.Литвин все одно ставить на голосування. І 236 голосів з"являється "за".

У залі -- газ, бійки депутатів, а Литвин веде сесію під захистом парасольки, бо по ньому кидають яйця. Проте, Литвин свою місію виконав -- Москва скаже:" МАЛАДЄЦ!".

Комуністка Александровська назвала "рядном" жовто-блакитний прапор в сесійній залі. Депутат Колєсніченко - з георгіївською стрічкою в петлиці - озвучує класичні тези п'ятої колони. І клєйміт "беснующуюся апазіцію".

Регіонал Лук'янов гукає на всю залу про опозицію :" Дебільйо, ви шо творітє". Міністр з надзвичайних ситуацій Н.Шуфрич, хоча не є ні депутатом, ні журналістом, особисто керував захопленням депутатського сектору НУНС, щоб вставити картки депутатів-регіоналів.
Свою дозу газу від димової шашки отримав і я, оскільки, як журналіст, перебував у залі. Загалом же мій висновок такий: хоч якою неприємною особою є Д.Табачник, але він був правий, назвавши Україну папуаською державою -- у нормальній державі така здача державного суверенітету Януковичем, Литвином та депутатами-регіоналами не те, що не пройшла б, а й ніхто б не посмів поставити на порядок денний.




Теги:Петро Антоненко, Литвин, зрада України, Верховна Рада, Чорноморський флот


Читайте також



Коментарі (0)
avatar