реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Наруга над прапором

Народний депутат від «Європейської солідарності» Софія Федина подала звернення в прокуратуру через наругу над прапором України під час офіційної частини святкування Дня Незалежності в Києві.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Організатори концерту зробили сцену на Софіївській площі, якою ходили спікери, жовто-блакитного кольору. Зокрема, на ній виступав президент України Володимир Зеленський. Якраз це і не сподобалося Федині та багатьом користувачам соцмереж.

«Зневага до символів української державності вже увійшла у хворобливу моду потерпілого Зеленського. Але якщо ми мовчатимемо - то ця зневага наростатиме, поки не знищить Україну. За кожний такий випад має бути відповідальність!» - написала вона.

Федина подала звернення в прокуратуру з вимогою «притягнути до відповідальності всіх, хто зневажив український стяг! Зокрема і того, хто таке придумав».

Згідно зі статтею 338 ККУ, публічна наруга над Державним Прапором України, Державним Гербом України або Державним Гімном України карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.
Ньюс



Теги:наруга над прапором, ОГПУ, Софія Федина, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar