реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Наркотою займався прокурор

Чернігівська обласна прокуратура завжди поширює інформаційні повідомлення, в яких ніколи не називаються не тільки порушники законів (навіть після рішень суду, що вступили в законну силу), але й навіть юридичні особи. Про затримання свого працівника вони б не повідомили тим паче, але це зробили журналісти після повідомлення Генеральної прокуратури:

"29 червня 2017 року слідчими Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України спільно зі слідчими прокуратури Чернігівської області та співробітниками СБ України в Чернігівській області зазначеного працівника місцевої прокуратури затримано під час перевезення амфетаміну з метою його подальшого збуту.
Крім того, затримано ще 4 осіб причетних до вчинення злочинів у яких вилучено наркотичні речовини.
Проводяться першочергові слідчі дії.
Досудове розслідування триває".

На Подусівці у Чернігові було працівниками СБУ та Генпрокуратури було затримано прокурора чернігівської міської прокуратури Артура Валенчука разом з тими, кого він "кришував" - двома братами, які вже відзначились порушенням закону.

За машиною молодого прокурора був "хвіст" зі спецпризначенців, які його і взяли на гарячому.

«Зловмисників затримали під час чергового збуту партії психотропної речовини, у їхніх помешканнях були проведені обшуки й були вилучені психотропні речовини та канабіс», — повідомив керівник прес-групи Управління СБ України в Чернігівській області Ярослав Молочко.



Теги:Генпрокуратура, наркоторгівля, Чернігівська міська прокуратура, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar