реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наркотики пропонує легалізувати Партія регіонів

Партія регіонів запропонувала парламенту запровадити ліцензування виробництва й продажу курильних сумішей, внесених до переліку заборонених наркотичних і психотропних засобів.

Відповідний законопроект №7456 13 грудня зареєстрував у парламенті депутат-регіонал Андрій Пінчук

Проектом закону пропонується ліцензувати виробництво, а також оптову й роздрібну торгівлю сумішами для паління, які не підпадають під визначення тютюнових виробів, речовинами для ароматизації повітря, які застосовуються шляхом спалювання або іншої термічної обробки - крім ладану, фіміаму й мирри.

У пояснювальній записці до проекту закону зазначається, що до сумішей для куріння не будуть відноситися тютюнові вироби, ряд яких хоча й містить незначні ароматичні домішки, однак не є сумішшю для куріння.

Таке ліцензування також не поширюється на дезодоруючі засоби, ароматичні масла й інші речовини для ароматизації повітря, які не використовуються шляхом спалювання або іншої термічної обробки.

Крім того, з метою дотримання права на свободу совісті й віросповідання в проекті зроблені винятки для найпоширеніших речовин для ароматизації повітря шляхом термічної обробки, які використаються під час релігійних обрядів.

Нагадаємо, з 31 травня 2010 року курильні суміші за рішенням Кабінету міністрів входять до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Експерти давно з'ясували, що так звані "аромасуміші" або суміші для куріння містять синтетичний канабіноїд JWH-018, віднесений до переліку особливо небезпечних заборонених речовин. В багатьох країнах Європи і в Росії продаж сумішей заборонено. За словами медиків, ефект аромасумішей сильніший за ефект від уживання гашишу в 5 разівВідголос




Теги:наркотики, Пінчук, куріння, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Вы дурак, автор или прикидываетесь. Читайте закон. У вас от унпешного воздуха в халявной просвите голова закружилсь
avatar
2
Читай, дурню, там є посилання на джерело. А халявна Просвіта це як -- непідконтрольна донецьким регіонам?
avatar
3
http://www.partyofregions.org.ua/opposition-a-z/4d072b269854f/
avatar
4
У тебя Стас тоже голову кружит.
В Просвите реализуется ряд бизнес проектов. Это нонсенс. Может там музей сделать. Например музей игрушки. А. всех Вась искать помещения за рыночную стоимость.
avatar
5
Аноніму-регіоналу "Васе"
Ось із цього місця про бізнес-проекти, будь ласка, детальніше...
avatar