реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Наркотики не пройшли!

Два факти переміщення через українсько-білоруський кордон наркотичних засобів виявили та припинили співробітники Чернігівської митниці спільно з прикордонниками 9 та 10 березня у пункті пропуску «Нові Яриловичі».
9 березня у громадянина Латвії 1971 року народження, який прямував на автомобілі «HONDA HRV» з Латвії в Україну, була виявлена речовина темно-коричневого кольору рослинного походження та 40 пігулок без маркування. Щоб виявити заборонену до переміщення через кордон речовину було застосовано виняткову форму митного контролю - особистий огляд. Речовина, за попередніми даними це - гашиш, знаходилась у внутрішній кишені куртки, що була вдягнена на громадянинові.

10 березня у багажному відділенні автомобіля «ВАЗ 21099» у сумці з особистими речами громадянина Російської Федерації 1985 року народження, що слідував з України до Білорусі, виявили пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Допомогла у пошуку наркотичної речовини службова собака митниці Дені, яка відповідним чином відреагувала при відкритті багажного відділення і потім, аж доки не було знайдено пакет з наркотичною речовиною, що знаходився у кишені спортивних брюк.

За виявленими фактами порушень митниця проводить подальшу перевірку. В обох випадках затримано транспортні засоби
.



Теги:Контрабанда, Нові Яриловичі, наркотики, Чернігівська митниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar