реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп від "Свободи" прийматиме у Чернігові

16 лютого в Чернігові відбулося відкриття громадської приймальні народного депутата України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", уповноваженого представника ВО "Свобода" в Чернігівській області Руслана Марцінківа.

Як повідомив народний депутат, громадська приймальня працюватиме за адресою: вул. Шевченка, 114 (на території Чернігівської центральної районної лікарні). У цьому ж приміщенні проводитимуться безкоштовні юридичні консультації, про що буде повідомлено згодом. Зі своїми проблемами та пропозиціями чернігівці можуть звертатися щоденно з 9:00 до 17:00 (у вихідні – з 10:00 до 13:00). Окрім того, до приймальні Руслана Марцінківа можна зателефонувати за номером: 0462607040.

Також народний депутат-свободівець постійно проводитиме в Чернігові особистий прийом громадян. Зустрітися з Русланом Марцінківим мешканці обласного центру зможуть у приміщенні громадської приймальні з 14:00 до 16:00 останньої п'ятниці кожного місяця.

"Ми відкрили громадську приймальню з метою бути ближчими до людей. Ми готові зустрічатися з громадянами, слухати їхні проблеми та допомагати вирішувати їх. Наше завдання – зробити політику іншою, показати, що депутати можуть бути інакшими. Народні обранці мають бути з народом, адже саме українці є основним джерелом влади в державі", – зазначив Руслан Марцінків.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"



Теги:громадська приймальня, Чернігів, свобода


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Прикол на приколе!!!! Зашёл на сайт города Чернигова http://chernigiv.osp-ua.info/ch-2_fl-drukovani.html Открыл страничку " засоби масової інформації" и о....уел!!!! Оказывается редакция газеты " Сиверщина" находится на улице Злодейского, 10. Это местные жлобы так перевели название улицы Воровского !!!
Газета "Сiверщина"
Адреса: 14000, Чернігів, вул. Злодійського, 10
Телефон: (04622) 4-92-83
WEB-page: http://www.sіver.com.ua
avatar