реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп- "свободівець" об'їздить Чернігівщину

11-12 травня народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків провів зустрічі з громадами населених пунктів області. Поспілкуватися зі свободівцем мали нагоду мешканці міст Бобровиця, Козелець, Городня та Корюківка.

Традиційно зустрічі відбулися у форматі обговорення проблем області. Людей турбували питання майнових паїв, відсутності робочих місць, соціальних виплат чорнобильцям та газифікації сіл у районах Чернігівщини.

За підсумками спілкування з жителями краю народний депутат скерує низку звернень для вирішення проблем, які виносили на розгляд громадяни.

«Діалог із жителями Чернігівщини триває: ми розглядаємо кожну проблему та вимагаємо вирішення на державному рівні. Хочу наголосити, що ні я, ні представники «Свободи» загалом у жодному разі не припинимо політичну боротьбу. Прийшовши до парламенту, ми всіляко продовжуємо відстоювати права українців, боремося та ліквідовуємо наслідки владних «пакращень», - зазначив свободівець Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що 13 травня в Чернігові Руслан Марцінків проведе особистий прийом громадян. Поспілкуватися з депутатом чернігівці матимуть нагоду з 9:00 до 12:00 у громадській приймальні по вулиці Т.Шевченка, 114 (на території Чернігівської центральної районної лікарні).

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Руслан Марцінків, городня, Бобровиця, Козелець, свобода


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"боремося та ліквідовуємо наслідки владних «пакращень»", кто кроме них самих видит эту борьбу и улучшения?! я лично разочаровался в Свободе, ожидал от них большего, думал придут в парламент, будут работать для людей, противостоять власти, отменят реформы, а в результате - пшик! Тягнибок на втором голосовании по отмене пенсионной реформы НЕ проголосовал ЗА! вот как им можно после этого верить? ведь все обещания так и остаются обещаниями!
avatar