реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Рада створила комісію з розслідування загибелі нардепа Полякова

Верховна рада ухвалила постанову про утворення тимчасової слідчої комісії (ТСК) "з питань розслідування вбивства народного депутата України Полякова Антона Едуардовича". Ініціатором постанови стала нардепка Ганна Скороход ("Партія "За майбутнє") - співмешканка покійного.

"За" створення ТСК проголосували 322 народних депутата. Документ підтримали представники всіх парламентських фракцій та груп. Жоден парламентар не проголосував "проти".

Авторка постанови Ганна Скороход у пояснювальній записці до документа прямо пише, що нардепа Полякова вбили, хоча правоохоронні органи не дійшли до такого висновку. Нагадаємо, наразі розглядається декілька причин загибелі Полякова — хронічне захворювання, яке могло призвести до смерті, отруєння речовиною, як самостійно, так і невідомою особою.

"На сьогоднішній день у вищезазначеній справі здійснюється досудове розслідування, однак розгляд справи з незрозумілих причин затягується. Правоохоронними органами не здійснюється необхідний комплекс слідчих дій для забезпечення повного і всебічного розгляду справи. Позиція Міністерства внутрішніх справ не відповідає дійсності та матеріалам справи, нічим не підтверджується та порочить ім’я Антона Едуардовича Полякова, що є неприпустимим", — пише Скороход у проєкті постанови.

Проте, як правило, ефективність роботи подібних комісій близька до нуля...



Теги:ВР, мвс, Антон Поляков, За майбутнє, 206 округ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar