реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Напад на журналіста

О 3-й годині ночі 13 квітня був вчинений напад на журналіста сайту «Події і Коментарі» Володимира Андрійченка.
Приводом до нападу стало банальне «Дай закурити». Завдяки фізичній підготовці Володимиру вдалося уникнути тяжких травм. На акт агресії Андрійченко відреагував дзвіноком на короткий номер 102.

Дзвінок був здійснений вже після нападу. Відповідний дзвінок спровокував агресію вже двох юнаків. В цей час журналіст якраз спілкувався з черговим по номеру 102.

Дзвінок на короткий номер 102 був зафіксований о 3:19. Служба ППС прибула на місце події о 3:40. Після опитування потерпілого було запропоновано оформити протокол. Але розбита губа і счесана потилиця, на думку потерпілого, не виявилися значними травмами, тому він відмовився під оформлення протоколу.

За словами службовців ППС вони прибули на місце виклику через 5 хвилин після повідомлення. Реально ж пройшло 20 хвилин з моменту нападу до моменту приїзду ППС. За цей час зловмисники встигли зникнути.

Співробітники ППС переписали дані журналіста і запропонували скласти акт, на що Володимир Андрійченко відповів відмовою, посилаючись на незначущість травм.
За інф. pik.cn.ua ПіК




Теги:свобода слова, Кримінал, хуліганство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar