реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Нагороди за скаженого вовка

Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко відвідав в Центральному клінічному госпіталі прикордонників, які ризикуючи власним життям та здоров’ям врятували чоловіка від оскаженілого вовка.

Зазначений випадок трапився 4 лютого в селі Задеріївка, що на Чернігівщині. Тоді перебуваючи на відпочинку після служби за місцем проживання охоронці кордону почули крики про допомогу. Вибігши на вулицю прикордонники побачили, що на місцевого мешканця напала дика тварина та одразу ж кинулись йому на допомогу. Задля врятування чоловіка, який вже знаходився в тяжкому стані від укусів, прикордонникам довелось знешкодити оскаженілу тварину голіруч та за допомогою підручних засобів. Завдяки вчасній допомозі прикордонники врятували чоловіка, але також отримали і численні рани.

За самовідданість, сміливі та рішучі дії під час врятування цивільної особи генерал-полковник Віктор Назаренко особисто подякував та нагородив дільничних інспекторів прикордонної служби Чернігівського загону старшого прапорщика Володимира Щербину та сержанта Миколу Сусло нагрудними знаками «За мужність в охороні державного кордону», побажав міцного здоров’я та подальших успіхів у службі.

Після проведення медичного обстеження в прикордонному шпиталі зазначені військовослужбовці відбудуть до прикордонного підрозділу, де проходять службу.



Теги:Державна прикордонна служба, скажений вовк, Задеріївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar