реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ягоди і гриби на прикордонні: краще не треба!

На Поліссі розпочинається сезон збору ягід та грибів
У зв’язку з цим прикордонники застерігають від порушень та недотримання чинних обмежень введених на час дії режиму воєнного стану.

Нагадаємо, що наразі в прикордонні заборонено будь-яке відвідування лісів населенням і в’їзд до них транспортних засобів та іншої самохідної техніки.
Державна прикордонна служба ефективно захищає держаний кордон та є невід’ємною складовою Сил оборони України.

Всі громадяни, перебуваючи в прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі, зобов’язані мати при собі документи, що засвідчують їх особистість та за першою вимогою представників прикордонного відомства надавати їх для перевірки.

Починаючи з травня минулого року в прикордонні запроваджено додаткові тимчасові режимні обмеження, що були введені через збройну агресію російської федерації та для забезпечення заходів зміцнення національної безпеки і оборони України.

Обмеженнями, поряд з іншим, передбачено заборону будь-яких пересувань цивільних осіб у смузі місцевості, яка безпосередньо прилягає до державного кордону, завширшки 1000 метрів, окрім території населених пунктів, які безпосередньо прилягають до державного кордону.

Застерігаємо громадян не нехтувати вказаними заборонами, бути уважними й обережними.
Бережемо себе, бережемо Україну!

Інформує Державна прикордонна служба України



Теги:гриби, Державна прикордонна служба, прикордоння, ягоди


Читайте також



Коментарі (0)
avatar