реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

На «тіньовому» бізнесі пальним ділки заробили б мільйони

У рамках операції «Акциз-2016» фахівці податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській області спільно з управлінням захисту економіки Національної поліції та прокуратурою Чернігівської області виявили незаконне виробництво пально-мастильних матеріалів.

Встановлено, що одне із підприємств Чернігівщини, вид діяльності якого – оптова та роздрібна торгівля пальним, паралельно з легальним бізнесом, вело й «тіньовий». Використовуючи виробничі потужності нафтопереробного заводу, воно налагодило незаконне виготовлення бензину та дизельного пального. Про це повідомив "Сіверщину" сектор комунікації головного управління ДФС в Чернігівській області.

Технологія виготовлення пально-мастильних матеріалів була примітивною - газовий конденсат змішували з паливними присадками. А потім готова продукція реалізувалася через власну мережу автозаправних станцій.

Як повідомив прес-секретар податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській Микола Тулупов, співробітники податкової міліції та Національної поліції провели обшуки за місцем виробництва та зберігання пально-мастильних матеріалів. Вилучено майже 300 тонн нафтопродуктів, реалізувавши які, ділки збагатилися б ще на 4 мільйони гривень.

За зібраними матеріалами у Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває. Нині проводиться огляд вилученої продукції, відбираються зразки рідини для проведення експертного дослідження.



Теги:виготовлення пального, ДФС в Чернігівській області, операція Акциз


Читайте також



Коментарі (0)
avatar