реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

"Погорів" на хабарі

Задокументовано факт отримання неправомірної вигоди заступником начальника – начальником Сновського (Щорського) відділення Менської об’єднаної державної податкової інспекції.

Працювали співробітники відділу внутрішньої безпеки спільно з військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону та УЗЕ у Чернігівській області ДЗЕ Національної поліції України.
Про це повідомили у головному управлінні ДФС у Чернігівській області.

Наприкінці вересня до відділу внутрішньої безпеки звернувся підприємець з м. Сновськ із заявою про вимагання з нього коштів керівником відділення за неперешкоджання у здійсненні господарської діяльності.

За даним фактом військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.
Затримання відбулося під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 3 тисячі гривень.

Посадовець затриманий у порядку ст.208 КПК України. Під час обшуку у нього вилучені гроші. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
* * *
Шановні громадяни!
У разі, якщо у вас є інформація про протиправні дії з боку працівників податкових чи митних органів області, просимо повідомляти відділ внутрішньої безпеки. Ви можете зробити це за телефоном (0462) 668-522, звернутися особисто чи письмово за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, 11.

За повідомленням сектору комунікацій відділу організації роботи
ГУ ДФС у Чернігівській області



Теги:ДФС в Чернігівській області, Сновськ, військова прокуратура, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar