реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Автомобіль-порушник затримали митники на Чернігівщині

У пункті пропуску «Нові Яриловичі» співробітники Чернігівської митниці ДФС затримали автомобіль, який використовувався для переміщення товарів поза митним контролем. про це "Сіверщину" повідомив сектор комунікацій головного управління ДФС в Чернігівській області.

За допомогою бази даних митники встановили, що 44-річний водій влітку минулого року переміщував вантаж мінеральної води з Російської Федерації на територію Донецької області, що тимчасово непідконтрольна Україні. А саме, до міста Макіївка. Порушення полягає у тому, що пункт пропуску «Успенка», через який згідно документів відбувалося переміщення вантажу, не функціонує з січня 2015 року.

Таким чином, близько 13 тонн мінеральної води було ввезено в Україну без здійснення митного контролю та сплати належних платежів. За даним фактом митниками складено протокол про порушення митних правил за ч.1 ст. 482 Митного кодексу України. Вантажний сідловий тягач «DAF», на якому переміщувався вантаж, вилучено. Після розгляду справи у суді на порушника очікує штраф у розмірі 100 відсотків вартості товарів, стягнення у сумі вартості товарів та конфіскація транспортного засобу.



Теги:ДФС в Чернігівській області, Контрабанда, Нові Яриловичі, Макіївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar