реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

На татамі - без агресії

В Чернігові 31 січня – 1 лютого було проведено Чемпіонат області з рукопашного бою, присвячений миру та єдності держави «Єдина Україна». В змаганнях взяли участь понад 180 спортсменів.

Впродовж двох днів вихованці спортивних клубів міста та області виявляли переможців та призерів. За правилами змагань юнаки та дівчата виступали у двох видах контакту: легкому та дозованому. За результатами змагань буде сформована збірна команда області серед дітей та дорослих для участі у Всеукраїнських змаганнях.

Незважаючи на те, що хлопці та дівчата змагалися в рукопашних боях, в спортзалі була атмосфера миру та дружби. На татамі спортсмени виступали без агресії один до одного.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями обласної федерації та грамотами департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Найкращі бійці були відзначені кубками та цінними подарунками від Всеукраїнського громадського активу України.

Керівництво обласної федерації рукопашного бою висловлює щиру подяку Пекуру Петру Петровичу за допомогу в організації турніру та придбання подарунків.

Також висловлюємо подяку колективу зразкової спортивно-циркової студії «Тріумф» (керівники Є. Фоменко і Т. Бойко) та Садаю Алієву (тренер СК «Октант») за показові виступи перед спортсменами та глядачами і суддівському колективу за бездоганне суддівство змагань.

Сергій КОЗИР, президент обласної федерації



Теги:рукопашний бій, спортсмени, Федерація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar