реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

На що чернігівці витрачають найбільше?

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, середньостатистична сім’я області в 1 кварталі 2010р. витрачала 3008 грн. за місяць. Кожний житель витрачав щомісячно в середньому 1280 грн.

Більше половини коштів (56,9%) населення спрямовувало на харчування, трохи більше чверті (26,6%) – на непродовольчі товари та послуги.


Найбільше коштів забирала оплата житла та комунальних послуг – 240 грн. (8% сімейного бюджету). На купівлю одягу та взуття щомісячно витрачалося 129 грн. (4,3%). На купівлю товарів та отримання послуг з охорони здоров’я – 126 грн. (4,2%), на зв'язок – 63 грн. (2,1%). Купівля предметів домашнього вжитку, побутової техніки та поточне утримання житла забирала із сімейного бюджету ще 63 грн. (2,1%).

Разом із тим, на відпочинок і культуру населення мало можливість тратити 31 грн. (лише 1% сімейного бюджету), на освіту – 23 грн. (0,8%) тощо.

Допомога родичам та іншим особам, купівля акцій, сертифікатів, вклади до банків, витрати на будівництво, капітальний ремонт житла та інші напрями використання ресурсів домогосподарств склали 14% усіх витрат.

Головне управління статистики у Чернігівській області
/span>




Теги:середня зарплата, витрати чернігівців, оплата житла


Читайте також



Коментарі (0)
avatar